ИСТОРИЯ:

„НЕКСТ БИЛД“ ЕООД е създадена от амбициозни и образовани специалисти с необходимата квалификация, компетентност и иновативно мислене в областта на строителството и проектирането. От самото си създаване фирмата е ориентирана към услуги в областта на строителството. Започва като малка строителна фирма – с течение на времето, натрупаният опит и честният подход към клиенти, доставчици и контрагенти, „Некст Билд“ ЕООД бележи високи темпове на развитие. Mожем да се похвалим със стабилни позиции в строителния сектор.

 

УПРАВЛЕНИЕ:

Управител на фирма „НЕКСТ БИЛД“ ЕООД е инж. икономист Владимир Гюнелиев, който завършва висшето си образование във висше учебно заведение „Университет по архитектура, строителство и геодезия“, гр. София с професионална квалификация „Строителен инженер“ по специалност „Строителство на сгради и съоръжения“, степен „магистър“. След това завършва втора магистратура по специалност „Управление на международни проекти“ с професионална квалификация „Магистър по Икономика“ във висше учебно заведение „Университет по Национално и Световно Стопанство“, гр. София. Към момента е в процес на защита на Докторантска степен в УАСГ към катедра „Организация и икономика на строителството“.

 За нас
„НЕКСТ БИЛД“ ЕООД е фирма, обхващата широк спектър от услуги в сферата на строителството и проектирането с индивидуален подход към всеки клиент, ориентирана към европейски метод на работа и стремяща се да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се строителен пазар в България и света.

Контакт с нас
 • office@nextbuild.bg
 • НЕКСТ БИЛД
 • ОФИС
  гр. София, кв. Хладилника, ул. Козяк, № 43
 • СКЛАДОВА БАЗА
  гр. София, кв. Враждебна, м. Новамахала, № 46
 • +359 2 426 17 17
  +359 888 445 773